Šaltiena

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 70)
Šaltiena
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kiaulės kojos, 750 gramų
Kiauliena, neriebi, 200 gramų
Morkos, 1 vienetas
Salierai, truputį
Petražolės, truputį
Svogūnai, 0.5 vieneto
Česnakai, skiltelė, 1 vienetas
Lauras, lapeliai, 2 vienetai
Juodieji pipirai, truputį
Druska, truputį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kojos nuvalomos, sukapojamos, mėsa nuplaunama, prieskoninės daržovės supjaustomos. Viskas sudedama į puodą, užpilama
vandeniu, suberiami prieskoniai ir verdama ant silpnos ugnies apie 4 val. Vėliau pasūdoma. Išviręs sultinys iškošiamas, nuo kaulų nuimta mėsa smulkiai supjaustoma. Ant dubenėlio dugno išdėstomos virtos morkos, sudedama mėsa ir užpilama sultiniu. Sustingusi šaltiena, nugremžus riebalus, išverčiama į plokščią lėkštę ir puošiama petražolių lapeliais. Prie jos tinka krienai arba actas. Puikus padažas - vanduo + actas + tarkuotas česnakas. Viskas sumaišoma ir po truputį pilama ant šaltienos valgant.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital