Šaltibarščių įkvėptas dešrainis pagal Simoną Nainę

AUTORIUS:
Simona Nainė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Šaltibarščių įkvėptas dešrainis pagal Simoną Nainę
Šaltibarščių įkvėptas dešrainis pagal Simoną Nainę
Šaltibarščių įkvėptas dešrainis pagal Simoną Nainę
Šaltibarščių įkvėptas dešrainis pagal Simoną Nainę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai kiaulienos dešrelių (naudojau „Biovela BE JOKIO APVALKAVO)
4 vienetai dešrainių bandelių (naudojau „Gardėsio“ STREET FOOD)
4 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
2 vienetai marinuotų agurkų
2 vienetai marinuoti burokėliai
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
1 vienetas svogūnų
4 šaukštai majonezo (naudojau „Hellmans“)
2 šaukšteliai garstyčių
2 šaukšteliai citrinų sulčių
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Pasiruoškite kiaušinių mišrainę. Virtus kiaušinius, svogūną, marinuotus agurkėlius supjaustykite nedideliais kubeliais ir sudėkite į vieną dubenį. Taip pat sudėkite majonezą, garstyčias, pagardinkite druska, pipirais ir šlakeliu citrinos sulčių.
2.
Supjaustykite arba sutarkuokite marinuotus burokėlius. Susmulkinkite svogūnų laiškus ir krapus.
3.
Ant grilio arba keptuvėje paskrudinkite bandeles ir dešreles.
4.
Į bandelę dėkite dešrelę bei pjaustytus marinuotus burokėlius. Ant viršaus – dosniai paskirstykite kiaušinių mišrainę, viską pagardinkite smulkintais krapais ir svogūnų laiškais.
RECEPTO DRAUGAS: Ant grotelių
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital