Šaltibarščiai kitaip - su avokadu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Šaltibarščiai kitaip - su avokadu
Autorius apie receptą: Pagaliau pavasaris! Nusprendžiau atšvęsti ir pasilepinti šaltibarščiais. Kiaušinį pakeičiau avokadu, o skoniui pagerinti įbėriau juodosios druskos. Labai skanu su Pagaliau pavasaris! Nusprendžiau atšvęsti ir pasilepinti šaltibarščiais. Kiaušinį pakeičiau avokadu, o skoniui pagerinti įbėriau juodosios druskos. Labai skanu su orkaitėje keptomis bulvytėmis. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 litras kefyro
2 vienetai burokėlių (virtų)
1 vienetas ilgavaisių agurkų
1 vienetas avokadų
0.5 šaukštelio himalajų druskos
0.5 šaukštelio druskos
pagal poreikį krapų
pagal skonį juodųjų pipirų
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Burokėlius ir agurką sutarkuojame stambia tarka arba supjaustome šiaudeliais.
2.
Krapus susmulkiname.
3.
Daržoves, krapus dedame į puodą ir užpilame kefyru.
4.
Avokadą supjaustome kubeliais ir dedame į puodą.
5.
Šaltibarsčius pagardiname druska, juodaisiais pipirais ir permaišome.
Patarimai:
Man labiausiai patinka orkaitėje kepti burokėliai. Jų yra sodresnis skonis bei spalva.
Šaltibarčius galima valgyti iš karto arba pastatyti į šaldytuvą 1 val. O tuo metu iškepti sau bulvučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital