Šaltibarščiai pagal Justyną

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šaltibarščiai pagal Justyną
Autorius apie receptą: Taigi, Jūsų dėmesiui skanių šaltibarščių receptas. Taigi, Jūsų dėmesiui skanių šaltibarščių receptas. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
2 litrai kefyro
280 gramų marinuotų burokėlių
2 vienetai agurkų (nedidelių)
2 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
100 gramų svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Kefyrą supilame į gilų dubenį, dedame marinuotus burokėlius, pagal skonį pilame burokėlių marinato. Beje, labai skanūs šaltibarščiai pavyksta su obuolių sultyse marinuotais burokėliais.
2.
Toliau dedame pjaustytus agurkus, svogūnų laiškus, krapus.
3.
Kiaušinius patarčiau dėti visai prieš valgant šaltibarščius, nes kelias valandas pabuvę šaltibarščiuose, jie tampa nebeskanūs.
4.
Šaltibarščius patiekite su virtomis arba virtomis ir apkepintomis bulvėmis. Skanaus!
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital