Šalta žemaitiška kefyro sriuba arba "Žemaitiškas šmakalas"

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šalta sriuba žemaitiškas šmakalas
Šalta sriuba žemaitiškas šmakalas
Šalta sriuba žemaitiškas šmakalas
Šalta sriuba žemaitiškas šmakalas
Autorius apie receptą: Kai oras atšyla, ateina laikas mėgautis šaltomis sriubomis Vieną iš jų išbandžiau pamačius pas tinklaraštininkę Laurą, kuri užtiko ją pas Kai oras atšyla, ateina laikas mėgautis šaltomis sriubomis Vieną iš jų išbandžiau pamačius pas tinklaraštininkę Laurą, kuri užtiko ją pas Aušrą. Ši sriuba iš tiesų labai sužavėjo, tad siūlau ir kitiems išbandyti! (...daugiau) Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 litras kefyro
1 vienetas silkės (didelės, sūdytos, su galva)
pagal skonį juodųjų pipirų (šviežiai maltų)
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Išdarinėkite silkę. Filė gabalėlius apkepkite gerai įkaitintoje keptuvėje be aliejaus, vis apvartydami, kol silkė gražiai apskrus ir taps sausa.
2.
Iškepusią silkę susmulkinkite šakute ir išrinkite visas ašakas.
3.
Į indą supilkite kefyrą, sudėkite silkę, smulkiai pjaustytus svogūnus ir krapus, pabarstykite juodaisiais pipirais, išmaišykite ir palikite 30 minučių pastovėti.
4.
Patiekti su bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital