Šalta rūgštynių sriuba

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šalta rūgštynių sriuba
Autorius apie receptą: Vakarienei nusprendžiau pagaminti rūgštynių šaltą sriubą. Greita ir gardu. Kokiu ingredientu patobulinau rūgštynių šaltą sriubą, sužinosite recepte. Vakarienei nusprendžiau pagaminti rūgštynių šaltą sriubą. Greita ir gardu. Kokiu ingredientu patobulinau rūgštynių šaltą sriubą, sužinosite recepte. Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
9/10 litro kefyro
200 gramų rūgštynių (apytikriai)
100 gramų ridikėlių (apytikriai)
1 vienetas agurkų
1 vienetas obuolių
3 šaukštai grietinės
1 pundelis svogūnų laiškų
1 šaukštelis džiovintų krapų (arba šviežių)
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį kiaušinių (kietai virtų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Rūgštynes perlieti verdančiu vandeniu (jei norite, galite ir apvirti). Supjaustyti.
2.
Agurkus, ridikėlius ir obuolį sutarkuoti burokine tarka.
3.
Svogūnus susmulkinti.
4.
Į dubenį dėti rūgštynes, agurkus, ridikėlius, obuolį, svogūnus, suberti krapus, pipirus ir druską, įpilti kefyro, dėti grietinės ir išmaišyti.
5.
Kiaušinius nulupti, supjaustyti ir sudėti į dubenėlius prieš tiekiant. Aš sriubą tiekiau su bulvėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital