Šalta kefyro sriuba su žirneliais ir mėtomis

AUTORIUS:
Reda
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šalta kefyro sriuba su žirneliais
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Ši sriuba kilusi iš Anglijos, kur įvairios žaliųjų žirnelių sriubos bei trinti padažai - tikra klasika. Nė viena mano vasara nepraeina be šios ypač gaivinančios kefyro, Ši sriuba kilusi iš Anglijos, kur įvairios žaliųjų žirnelių sriubos bei trinti padažai - tikra klasika. Nė viena mano vasara nepraeina be šios ypač gaivinančios kefyro, žirnelių ir mėtų šaltsriubės. (...daugiau) Reda
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 mililitrų kefyro
4 saujos žaliųjų žirnelių (gali būti švieži ar šaldyti ir atitirpinti)
1 pundelis mėtų (nedidelio)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Žirnelius suberkite į verdantį vandenį ir pavirkite 2-3 minutes, kol suminkštės. Nukoškite, palaukite kol atvės.
2.
Žirnelius ir mėtų lapelius sutrinkite elektriniu trintuvu drauge su kefyru. Pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais. Sriubą atšaldykite šaldytuve.
3.
Šią gaivią sriubą galite tiekti su duonos skrebučiais ar papuošti žirneliais, mėtų lapeliais.
AUTORIUS: Reda
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital