Šalta kefyro sriuba su rūgštynėmis

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Šalta kefyro sriuba su rūgštynėmis
Šalta kefyro sriuba su rūgštynėmis
Šalta kefyro sriuba su rūgštynėmis
Autorius apie receptą: Kai tokie karšti ir tvankūs orai, vienas iš patiekalų, kuriuo galima nors kiek atsigaivinti yra šalta sriuba. Noriu su jumis pasidalinti labai gardžios rūgštynių ir ridikėlių Kai tokie karšti ir tvankūs orai, vienas iš patiekalų, kuriuo galima nors kiek atsigaivinti yra šalta sriuba. Noriu su jumis pasidalinti labai gardžios rūgštynių ir ridikėlių šaltos sriubos receptuku. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
7/10 litro kefyro (naudojau graikišką)
300 mililitrų vandens (apytikriai)
3 saujos rūgštynių
3 vienetai ridikėlių (apytikriai)
1 vienetas agurkų (apytikriai)
1 pundelis krapų
1 pundelis svogūnų laiškų
2 šaukštai grietinės (apytikriai)
pagal skonį druskos
Patiekiant:
1 vienetas kiaušinių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į puodą įpilti vandens, užvirti.
2.
Nuplauti rūgštynes (jų pjaustyti nereikia) ir dėti į puodą su vandeniu. Pavirti porą minučių iki kol rūgštynės apvirs ir pakeis spalvą, tuomet puodą nukelti nuo viryklės. Rūgštynes išimti kiaurasamčiu, o skystį palikti atvėsti.
3.
Rūgštynes pasmulkinti, sudėti į dubenį, kuriame bus ruošiama sriuba.
4.
Svogūno laiškus, krapus ir agurkus smulkiai supjaustyti, ridikėlius sutarkuoti burokine tarka.
5.
Į dubenį su rūgštynėmis suberti svogūno laiškus, krapus, agurkus ir ridikėlius, supilti atvėsintą skystį nuo rūgštynių virimo, kefyrą ir įdėti grietinę. Viską gerai išmaišyti, pagardinti druska.
6.
Kiaušinį kietai išvirti, atvėsinti, nulupti, perpjauti į kelias dalis ir dėti į sriubą.
Patarimai:
Skystų produktų kiekį reguliuokite pagal save - ar mėgstate skystesnę ar tirštesnę sriubą.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Izolda
2022-05-09 16:00
Burokeliu tai nereikia .
ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital