Šalta kefyro sriuba su agurkais ir pomidorais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šalta kefyro sriuba su agurkais ir pomidorais
Šalta kefyro sriuba su agurkais ir pomidorais
Šalta kefyro sriuba su agurkais ir pomidorais
Autorius apie receptą: Kai norisi kažko kitaip - ieškai būdų kaip tai padaryti. Taip buvo ir su šaltibarščiais. Kai norisi kažko kitaip - ieškai būdų kaip tai padaryti. Taip buvo ir su šaltibarščiais. Edita, Oditėlės blogas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 litro kefyro
1 vienetas agurkų (nedidelio)
1 vienetas pomidorų
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Garnyrui:
2/5 gramo bulvių (jaunų su lupenomis)
pagal poreikį vandens
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus (arba sviesto)
Papuošimui:
pagal poreikį krapų (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Agurką ir pomidorą sutarkuoti burokine tarka, sudėti į dubenį. Pagardinti druska, pipirais, supilti kefyrą ir išmaišyti.
2.
Bulves nuplauti, dėti į puodą, užpilti vandeniu, kad apsemtų ir virti apie 15 - 25 minučių iki kol išvirs.
3.
Išvirusias bulvytes supjaustyti pusiau. Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, sudėti bulves ir kelias minutes apkepti iki kol apskrus.
4.
Į dubenėlius ar stiklines supilti šaltibarčius, papuošti krapais ir tiekti su bulvytėmis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital