Šalta kava su levandų sirupu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Šalta kava su levandų sirupu
Autorius apie receptą: Vasara yra tas metas, kai pagaliau galima mėgautis šaltais gėrimais. Ir į rytinį kavos gėrimo ritualą įtraukti įdomesnių skonių. Mano kavos variantas yra veganiškas, bet Vasara yra tas metas, kai pagaliau galima mėgautis šaltais gėrimais. Ir į rytinį kavos gėrimo ritualą įtraukti įdomesnių skonių. Mano kavos variantas yra veganiškas, bet drąsiai keiskite kokosų grietinėlę ir pieną. (...daugiau) Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
110 mililitrų kavos (paruoštos)
100 mililitrų kokosų pieno
pagal skonį kokosų grietinėlė
2 šaukšteliai sirupo (levandų)
pagal poreikį ledukų
Sirupui:
250 mililitrų vandens
300 gramų rudojo cukraus
20 gramų levandų
1 šaukštelis mėlynių (dėl spalvos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į puodą pilame kokosų pieną, grietinėlę ir sirupą. Šiek tiek pakaitiname, bet neužverdame.
2.
Į puodelį pilame kavą ir pieną.
3.
Jei darote šaltą kavą, tuomet į stiklinę dedame ledukus, pilame kavą ir pieną su sirupu.
4.
Levandų sirupo gaminimo eiga. Į nedidelį puodą pilame vandenį, beriame levandas ir cukrų. Maišant, užverdame ir verdame 10 minučių. Beriame uogas ir verdame dar 5-10 minučių.
5.
Nukeliame nuo ugnies, uždengiame puodą rankšluosčiu ir paliekame 1 val.
6.
Sirupą nukošiame ir perpilame į buteliuką.
7.
Sirupu skanu gardinti kavą, arbatą. Galima sumaišyti su mineraliniu arba kokosų vandeniu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital