Šalta agurkų ir avokadų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šalta agurkų ir avokadų sriuba
Šalta agurkų ir avokadų sriuba
Šalta agurkų ir avokadų sriuba
Autorius apie receptą: Be galo skani, kremiška šalta sriuba, kurią paruošite akimirksniu. Tereikia sumesti ingredientus į trinuvą ir po poros minučių gardi, gaivi vakarienė jau ant stalo. Šią Be galo skani, kremiška šalta sriuba, kurią paruošite akimirksniu. Tereikia sumesti ingredientus į trinuvą ir po poros minučių gardi, gaivi vakarienė jau ant stalo. Šią sriubą galite gaminti tiek su kefyru, tiek su natūraliu jogurtu, o jeigu nevalgote pieno produktų, kefyrą keiskite kokoso pienu (pilno riebumo), perpus sumaišytu su šaltu vandeniu - išbandytas ir ne mažiau skanus variantas. Vietoje krapų tinka ir kitos prieskoninės žolelės - ypač kalendros arba petražolės. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų kefyro (arba jogurto)
2 vienetai avokadų
2 vienetai agurkų (didesnių, viso apie 300g)
1 sauja krapų (pasmulkintų)
1 sauja svogūnų laiškų (pasmulkintų)
3 šaukštai citrinų sulčių
pagal skonį druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurkams nulupu žievelę ir supjaustau gabalėliais. Jeigu agurkai nėra kartūs, galite jų ir nelupti, tiesiog nulupus būna gražesnė sriubos spalva, nes žievelės ją nutamsina :) Avokadus nulupu ir išimu kauliukus.
2.
O toliau paprasčiau nebūna - visus ingredientus sudedu į elektrinį plaktuvą ir sutrintu iki vientisos konsistencijos. Paragauju, ar pakanka druskos ir rūgštelės, jeigu kažko trūksta - papildomai įdedu.
3.
Beje, šiai sriubai citrinos sulčių negailėkite, jos labai pagyvina skonį. Tirštumą irgi drąsiai koreguokite savo nuožiūra - jeigu sriubos norisi skystesnės, įpilkite šiek tiek vandens arba įdėkite papildomą agurką.
4.
Galite sriubą tiekti iškart, arba atvėsinti šaldytuve ir tada gardžiuotis. Jeigu skubate, o sriubos norite šaltos, drauge su ingredientais į trintuvą įdėkite porą ledo kubelių.
5.
Kai turiu nuotaikos pasižaisti, patiekdama šia sriubą papuošiu agurkų kubeliais, šlakeliu kokybiško alyvuogių aliejaus, žiuspsneliu šviežiai maltų pipirų ir keliais svogūnų laiškų gabalėliais.
6.
Kadangi šioje sriuboje daug citrinos sulčių, ją galite gaminti ir iš vakaro, nes citrina apsaugo avokadą nuo patamsėjimo. Šaldytuve sandariame stiklainiuke ši sriuba puikiai laikosi apie porą dienų.
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Reda
2019-04-28 19:46
Tobula!!!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital