Salotų laiveliai su rūkyta antienos filė

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Salotų laiveliai su rūkyta antienos filė
Salotų laiveliai su rūkyta antienos filė
Salotų laiveliai su rūkyta antienos filė
Salotų laiveliai su rūkyta antienos filė
Autorius apie receptą: Puikus užkandis, o galbūt ir vaišės netikėtiems svečiams.
Puikus užkandis, o galbūt ir vaišės netikėtiems svečiams.
Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas romaninių salotų
2 vienetai agurkų
100 gramų karštai rūkyta antienos filė (naudojau Kithenme)
1 sauja vyšninių pomidorų
1 saujelė salotų mišinio
Padažui:
2 šaukštai graikiško jogurto
1 šaukštas apelsinų sulčių
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Romaninę salotą nuplauname ir išskirstome lapeliais.
2.
Agurkus supjaustome juostelėmis, vyšninius pomidorus perpjauname per pusę.
3.
Antienos filė supjaustome juostelėmis.
4.
Padažui skirtus produktus sumaišome.
5.
Į dubenį dedame antienos ir agurkų juosteles, pomidorų puseles ir nuplautą salotų mišinį. Salotas pagardiname padažu, išmaišome. Šios masės dedame į Romaninės salotos lapelius. Sudedame gražiai į lėkštę ir vaišinamės.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital