Salotų laiveliai su mėsa ir daržovėmis

AUTORIUS:
Ką valgysim?,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Salotų laiveliai su mėsa ir daržovėmis
Autorius apie receptą: Siūlau jums pasiruošti paprastą, labai greitai pagaminamą ir gaivų, azijietiškų natų turintį patiekalą su kalakutiena! Beje, jei norite sotesnio varianto, puikiai tiks Siūlau jums pasiruošti paprastą, labai greitai pagaminamą ir gaivų, azijietiškų natų turintį patiekalą su kalakutiena! Beje, jei norite sotesnio varianto, puikiai tiks stikliniai ryžių makaronai kaip papildomas priedas. (...daugiau) Ką valgysim?
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų maltos kalakutienos (arba vištienos)
1 vienetas svogūnų (vidutinio dydžio)
3 skiltelės česnako
3 lapai iceberg salotų (didesnių arba 4 mažesnių)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Patiekiant:
pagal skonį sezamo sėklų
pagal skonį svogūnų traškučių
1 vienetas agurkų (mažo)
2 vienetai ridikėlių
pagal skonį svogūnų laiškų
pagal skonį mėtų
pagal skonį čili padažo (arba srirachos padažo)
Padažui:
3 šaukšteliai ryžių acto (arba žaliosios citrinos sulčių)
2 šaukšteliai sojos padažo
2 šaukšteliai pomidorų padažo
1 šaukštelis skrudintų sezamų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūną ir česnakus susmulkinti.
2.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti. Į keptuvę suberti svogūnus ir česnakus, apkepti apie 5 minutes. Kai suminkštės, sudėti maltą kalakutieną ir apkepti apie 7 minutes iki kol iškeps.
3.
Padažui į dubenėlį pilti sojos padažą, dėti pomidorų padažą, pilti ryžių actą, skrudintų sezamų aliejų ir išmaišyti.
4.
Į keptuvę su kalakutiena pilti paruoštą padažą ir gerai išmaišyti.
5.
Agurką ir ridikėlius supjaustyti griežinėliais. Svogūnų laiškus ir mėtą susmulkinti.
6.
Paruoštą mėsos įdarą dėti ant salotos lapo, ant viršaus sudėlioti po kelis griežinėlius agurko ir ridikėlio, berti svogūnų traškučius, svogūnų laiškus, mėtos lapelius, apšlakstyti čili padažu.
AUTORIUS: Ką valgysim?
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital