Salotų laiveliai su dešrelėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Salotų laiveliai su dešrelėmis
Salotų laiveliai su dešrelėmis
Salotų laiveliai su dešrelėmis
Salotų laiveliai su dešrelėmis
Salotų laiveliai su dešrelėmis
Autorius apie receptą: Kai lauke taip šilta, tai nelabai norisi ilgai sukiotis virtuvėje, o valgyti visgi norisi. Šiandien man net gi pareiškė: „Mes norim mėsytės. Vakar jos nevalgėme“. Kai lauke taip šilta, tai nelabai norisi ilgai sukiotis virtuvėje, o valgyti visgi norisi. Šiandien man net gi pareiškė: „Mes norim mėsytės. Vakar jos nevalgėme“. Prisiminiau, kad dar turiu triušienos dešrelių, tad greitai sumeistravau užkandį su jomis. Lengvas, gaivus su daug daržovių. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
250 gramų dešrelių (naudojau triušienos)
1 vienetas romaninių salotų
2 vienetai pomidorų
1 vienetas agurkų
1 saujelė gražgarsčių
2 vienetai svogūnų laiškų
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
Padažui:
1 šaukštas graikiško jogurto
1 šaukštas majonezo
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
0.5 šaukštelio garstyčių
1 šlakelis citrinų sulčių
2 skiltelės česnako
1 žiupsnelis druskos
Marinatui:
2 vienetai rausvųjų svogūnų
0.5 vieneto citrinų
1 šaukštelis cukraus
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame dešreles. Kepame apie 10 - 12 minučių iš abiejų pusių, kol apskrus ir iškeps. Galima kepti ir grilyje.
2.
Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Apšlakstome citrinų sultimis, pabarstome druska, pipirais, cukrumi. Gražiai išmaišome ir paliekame, šiek tiek marinuotis.
3.
Romaninę salotą išskirstome lapeliais, tai bus tarsi laiveliai.
4.
Pomidorus supjaustome riekelėmis, agurką griežinėliais, svogūnų laiškus - žiedais.
5.
Padažui sumaišome graikišką jogurtą, majonezą, garstyčias. Įspaudžiame citrinos sulčių, pagardiname druska, raudonėliu, smulkintu česnaku.
6.
Į salotų laivelius dedame pomidorus, agurkus, marinuotus svogūnus, gražgarstes, apšlakstome padažu. Ant viršaus dedame apkeptas triušienos dešreles. Pabarstome svogūnų laiškais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital