Salotos su žemės riešutais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Salotos su žemės riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
300 g raudongūžių kopūstų (Raudongūžis kopūstas)
200 g baltagūžių kopūstų (Kopūstas)
1/2 šaukštelio grūstų kalendros grūdelių
grūstų kmynų
50 g sūdytų žemės riešutų
1 šaukštas citrinų sulčių
1 šaukštas apelsinų sulčių
1 šaukštas majonezo
4 šaukštai grietinės
1 šaukštelis garstyčių
maltų pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Atskirai supjaustyti raudongūžius ir baltagūžius kopūstus, pasūdyti ir palaikyti 10 min. Po to suberti kmynus ir kalendrą, truputi padaužyti, kad suminkštėtų. Dalį riešutų atidėti kitus sumalti kavamale. Grietinę išmaišyti su garstyčiomis, sultimis, majonezu, maltais riešutais, druska ir pipirais. Į lėkštę greta dėti abiejų rūšių, kopūstus, aplieti padažu, apibarstyti riešutais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital