Salotos su vyšniniais pomidorais ir lašiša

AUTORIUS:
Gabrielė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Salotos su vyšniniais pomidorais ir lašiša
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2-3 riekelės baltos duonos
3 šaukštai alyvuogių aliejus
300 g lašišos filė (keptos ar rūkytos)
300 g vyšninių pomidorų
1 pekino kopūstas
1 šaukštas parmezano sūrio, smulkiai sutarkuoto
Padažui:
2 skiltelės česnako
2 virti kiaušinių tryniai
1 šaukštas garstyčių
0,5 šaukštelio Vorčesterio padažo
2 šaukštai citrinos sulčių
3 šaukštai alyvuogių aliejus
Druskos ir šviežiai maltų pipirų pagal skonį
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite keptuvėje 3 šaukštus aliejaus.
Duoną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite aliejuje.
Supjaustykite mažesniais gabaliukais žuvį, pomidorus ir susmulkinkite kopūstą.
Viską sumaišykite.
Paskaninkite padažu.
Padažas: sutrinkite česnaką, kiaušinių trynius. Sudėkite į dubenėlį. Į dubenėlį sudėkite garstyčias, supilkite citrinų sultis, aliejų, Vorčesterio padažą ir įberkite prieskonių. Viską gerai išplakite.
Skanaus!
AUTORIUS: Gabrielė
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Emile
2016-02-28 12:17
Ar galima Vorcesterio padaza pakeisti kuo nors kitu ? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital