Gaivios salotos su vištiena ir agurkais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 16)
Gaivios vištienos salotos
Autorius apie receptą: Labai skanios, gaivios ir sočios salotos, kurias pagaminsite tikrai nesudėtingai. Labai skanios, gaivios ir sočios salotos, kurias pagaminsite tikrai nesudėtingai. Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų vištienos filė
2 saujos špinatų
1 vienetas agurkų
1 sauja gražgarsčių
1 saujelė žemės riešutų
pagal skonį prieskonių paukštienai
šiek tiek alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Vištienos file (tam puikiai tinka vidinė filė, tada nereikia pjaustyti) supjaustyti ilgesnėmis juostelėmis ir pabarstyti mėgiamais prieskoniais (jeigu prieskoniai be druskos, pasūdome). Suverti ant plonų iešmelių (jeigu naudotumėte medinius, juos prieš tai 20-30 min pamirkykite vandenyje).
2.
Iešmelius kepti arba grilio keptuvėje, arba ant elektrininio grilio, gažiai apkepant iš abiejų pusių. Galima kepti ir orkaitėje - išdėliokite ant orkaitės grotelių ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.
3.
Kol kepa filė pasiruoškite salotas - į lėkštes išdėliokite špinatų lapus, gražgarstes ir plonai pjaustytą agurką (jį patogu suraikyti daržovių skustuku).
4.
Iškepta vištieną pateikite ant iešmelių su salotomis.
5.
Salotas apibarstykite sausoje keptuvėje truputį paskrudintais žemės riešutais ir apšlakstykite trupučiu alyvuogių aliejaus.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital