Salotos su smidrais, feta ir riešutais

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Salotos su smidrais, feta ir riešutais
Autorius apie receptą: Lengvos, puikios, greitos ir sveikos! Lengvos, puikios, greitos ir sveikos! Anželika Stančikienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 pundelis smidrų (apie 450 gr)
200 gramų vyšninių pomidorų
100 gramų fetos sūrio
1 sauja gražgarsčių
1 saujelė graikinių riešutų
pagal skonį alyvuogių aliejaus
pagal skonį pipirų
pagal poreikį citrinų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Smidrus kruopšiai nuplauti. Nulaužti sumedėjusius galiukus: iš abiejų pusių prilakant smidrą, jį lenkti, ten kur smidro kotelis natūraliai links - perlaužti.
2.
Smidrus sudėti į verdantį vandenį ir apvirti 1 - 2 minutes. Išimti, nuvarvinti ir palikti pravėsti Sudėti į lėkštę.
3.
Pomidorus perpjauti pusiau. Riešutus sukapoti.
4.
Ant smidrų išdėlioti gražgarstes, pomidorus, pabarstyti riešutais, užtrupinti fetos sūrį.
5.
Pagardinti pipirais, apšlakstyti aliejumi ir citrinos sultimis.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital