Salotos su sardinėmis, greipfrutu ir avokadu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Salotos su sardinėmis, greipfrutu ir avokadu
Salotos su sardinėmis, greipfrutu ir avokadu
Salotos su sardinėmis, greipfrutu ir avokadu
Salotos su sardinėmis, greipfrutu ir avokadu
Autorius apie receptą: Esu lengvai pamišusi dėl kulinarinių žurnalų ir knygų. Tad kartas nuo karto pereinu per lentynas ir pavartau jau turimas knygas ar žurnalus. Vis pasižvalgau, paieškau idėjų ir Esu lengvai pamišusi dėl kulinarinių žurnalų ir knygų. Tad kartas nuo karto pereinu per lentynas ir pavartau jau turimas knygas ar žurnalus. Vis pasižvalgau, paieškau idėjų ir receptų. Taip vieną vakarą užkliuvo akis už šių salotų su sardinėmis. Ir ką jūs manote, kitą dieną mano pirkinių krepšelyje atsirado sardinės ir kiti reikalingi produktai. Iš tikrųjų, tai labai skanios salotos. Gaivios ir kažkokios netikėtos, neįprastos. O užpilas tai išvis pasakiškas. Man jis salotas pakelia į kitą skonių lygą. Tas aitrumas, imbiero gaivumas daro stebuklus su salotomis. Valgai ir dar norisi. Receptą radau kulinarinėje knygoje Beata Nicholson „Lengva kasdienybė: viskas suskaičiuota“. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
80 gramų sardinių (konservuotų alyvuogių aliejuje, 1 skardinės)
8 vienetai vyšninių pomidorų (arba 1 didelio)
0.5 vieneto greipfrutų
0.5 vieneto avokadų (minkštimo)
2 lapai salotų
Užpilui:
2 šaukštai greipfrutų sulčių
1 šaukštas saldžiarūgščio padažo
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1/4 šaukšto imbiero (tarkuoto)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Greipfrutą nulupame. Aš peiliu pjaunu storai, kad iš karto nupjausčiau ir baltą dalį. Tada peiliu gražiai išpjaunu tik skilteles, be odelės. Iš pusė greipfruto išspaudžiu sultis, iš kitos dalies pasilieku salotoms skilteles.
2.
Salotas nuplauname ir nusausiname. Avokadą perpjauname per pusę, išimame kaulą, minkštimą išskobiame ir supjaustome gabalėliais, pomidorus vyšninius perpjauname per pusę.
3.
Užpilui sumaišome greipfrutų sultis, aliejų, druską, imbierą, saldžiarūgštį padažą.
4.
Į lėkštę dedame salotas, avokadą, pomidorus, sardines, greipfruto skilteles. Apšlakstome paruoštu užpilu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital