Salotos su rūkyta skumbre, pomidorais ir skrebučiais

AUTORIUS:
Roma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Salotos su rūkyta skumbre, pomidorais ir skrebučiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 galva salotų
1 vienetas rūkytos skumbrės (nedidelės)
200 gramų vyšninių pomidorų
5 riekės batono
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Duoną supjaustykite kubeliais ir lengvai paskrudinkite sausoje keptuvėje arba orkaitėje, kol gražiai pagels.
2.
Nulupkite skumbrę, išrinkite kaulus ir susmulkinkite.
3.
Aliejų sumaišykite su citrinų sultimis.
4.
Pomidoriukus supjaustykite ketvirčiais ir sumaišykite su rūkyta skumbre, duonos skrebučiais ir aliejaus užpilu. Pagardinkite druska ir pipirais. Lėkštutes išklokite salotų lapais, o ant jų dėkite skumbrės ir pomidoriukų mišinį. Tiekite iškart, nes duonos skrebučiai stovėdami suminkštės ir praras traškumą.
AUTORIUS: Roma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital