Salotos su ridikėliais, apelsinais ir gaiviu padažu

AUTORIUS:
Simona
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Salotos su ridikėliais, apelsinais ir gaiviu padažu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gaivios, greitos, labai vasariškos salotos, su lengvu medaus - garstyčių užpilu. Riešutus galima rinktis ir kitus ar net pakeisti sezamo sėklomis. Jei nemėgstate Gaivios, greitos, labai vasariškos salotos, su lengvu medaus - garstyčių užpilu. Riešutus galima rinktis ir kitus ar net pakeisti sezamo sėklomis. Jei nemėgstate gražgarščių, galite ruošti vien iš špinatų. Salotos nėra labai imlios proporcijoms, visų ingredientų kiekį galite koreguoti pagal savo skonį. (...daugiau) Simona
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 sauja gražgarsčių (didesnės)
1 sauja špinatų (didesnės)
1 vienetas apelsinų
6 vienetai ridikėlių
1 sauja graikinių riešutų
Padažui:
4 šaukštai alyvuogių aliejaus
2 šaukštai citrinų sulčių
1 šaukštelis medaus
0.5 šaukštelio dižono garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Gražgarstes ir špinatus kruopščiai nuplaukite ir nusausinkite.
2.
Ridikėlius pjaustykite plonais griežinėliais. Riešutus sukapokite. Apelsiną nulupkite ir supjaustykite griežinėliais. Viską išdėliokite į lėkštes.
3.
Medų, aliejų, citrinų sultis, garstyčiais labai gerai išmaišykite. Paragaukite - jei norisi, įdėkite daugiau kurio nors ingrediento. Apliekite salotas. Skanaus!
AUTORIUS: Simona
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital