Salotos su ridikėliais, agurkais ir gaiviu užpilu

AUTORIUS:
Sonata
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Salotos su ridikėliais, agurkais ir gaiviu užpilu
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Gaivios, greitai paruošiamos salotos, kurios tiesiog tobulai dera prie karštų patiekalų, ypač šašlykų ar ant grotelių keptos žuvies! Salotos visiems, išsiilgusiems Gaivios, greitai paruošiamos salotos, kurios tiesiog tobulai dera prie karštų patiekalų, ypač šašlykų ar ant grotelių keptos žuvies! Salotos visiems, išsiilgusiems pavasario skonių. (...daugiau) Sonata
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 galva salotų
1 vienetas ilgavaisių agurkų (ar 2 trumpavaisių)
200 gramų ridikėlių
1 pundelis krapų
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
4 šaukštai citrinų sulčių
1 žiupsnelis druskos (naudojau Himalajų)
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Salotas nuplauti ir gerai nusausinti.
2.
Agurką perpjauti išilgai pusiau ir riekelėmis. Ridikėlius nuvalyti ir supjaustyti griežinėliais. Krapus sukapoti.
3.
Salotas suplėšyti ir išmaišyti su agurkais, ridikėliais ir krapais.
4.
Aliejų sumaišyti su citrinos sultimis, druska ir pipirais. Aplieti salotas ir išmaišyti. Skanaus!
AUTORIUS: Sonata
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital