Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 raudonosios paprikos
5-6 virtos bulvės
1 kiaušinis
100 g svogūnų laiškų
šviežių žalumynų
druskos
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išvirkite (kietai) kiaušinį ir bulves su lupenomis. Atvėsinę juos nulupkite ir supjaustykite plonais griežinėliais.
Kiaušinį ir bulves sudėkite į dubenėlį, suberkite smulkiai pjaustytas paprikas, pasūdykite, įberkite pipirų (pagal skonį).
Viską išmaišykite, sudėkite į salotinę.
Smulkiai supjaustykite svogūnų laiškus.
Paruoštas salotas papuoškite kiaušinio gabalėliais, smulkintais svogūnais ir apibarstykite krapais.
Patiekite kaip atskirą patiekalą arba kaip priedą prie mėsos patiekalų.