Salotos su persimonais, kumpiu ir feta

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Salotos su persimonais, kumpiu ir feta
Autorius apie receptą: Nežinau kodėl taip išeina, bet daugiausia skonio, spalvų, naujų derinių į savo virtuvę įsileidžiu ruošdama salotas. Na štai, kad ir dabar. Daug spalvų, dar daugiau puikaus Nežinau kodėl taip išeina, bet daugiausia skonio, spalvų, naujų derinių į savo virtuvę įsileidžiu ruošdama salotas. Na štai, kad ir dabar. Daug spalvų, dar daugiau puikaus skonio. Vaišinu ir Jus. Recepto idėja rasta kulinariniame žurnale „Verdu ir kepu“ . (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas persimono
1 vienetas avokadų
50 gramų vytinto kumpio (Serano, griežinėlių)
50 gramų fetos sūrio
2 saujelės gražgarsčių
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šlakelis citrinų sulčių
1 žiupsnelis čili dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Persimoną supjaustome kaip patinka, griežinėliais ar smulkesniais kubeliais. Aš pirmiausiai supjausčiau griežinėliais, o paskui trikampėliais.
2.
Avokadą perpjauname pusiau, išimame kaulą, minkštimą išskobiame ir supjaustome kubeliais. Apšlakstome citrinų sultimis.
3.
Fetos sūrį sutrupiname.
4.
Į lėkštes dedame gražgarstes, avokadą, persimoną, kumpio griežinėlius. Pabarstome trupinta feta, čili dribsniais ir apšlakstome aliejumi.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital