Salotos su ožkos sūriu, granatų sėklomis ir kitomis gėrybėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Salotos su ožkos sūriu, granatų sėklomis ir kitomis gėrybėmis
Salotos su ožkos sūriu, granatų sėklomis ir kitomis gėrybėmis
Salotos su ožkos sūriu, granatų sėklomis ir kitomis gėrybėmis
Salotos su ožkos sūriu, granatų sėklomis ir kitomis gėrybėmis
Autorius apie receptą: Kartais per daug laiko praleidžiu mąstydama apie sudėtingus receptus ar technikas ir pamirštu kiek daug slypi paprastume. Yra gausybė būdų paruošti salotas, štai kodėl tai yra Kartais per daug laiko praleidžiu mąstydama apie sudėtingus receptus ar technikas ir pamirštu kiek daug slypi paprastume. Yra gausybė būdų paruošti salotas, štai kodėl tai yra puikus ir neįpareigojantis patiekalas. Šįkart tai traškūs romaninių salotų lapai, aitri rukola, kreminis ožkos sūris, juodosios alyvuogės, granatų sėklos, kynva, didieji kaparėliai ir šiek tiek raudonojo svogūno.
Ingredientų kiekį pasirinkite pagal savo pomėgius. Salotų lapai turėtų dominuoti. Juk valgysite salotas su ožkos sūriu, ne ožkos sūrį su dekoracijomis.
(...daugiau) kitchenJulie
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
šiek tiek romaninių salotų
šiek tiek gražgarsčių
šiek tiek juodųjų alyvuogių
šiek tiek granatų
šiek tiek rausvųjų svogūnų (plonai pjaustytų)
šiek tiek ožkos pieno sūrio
šiek tiek kaparėlių
šiek tiek balzaminio acto
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
šiek tiek bolivinių balandų (paruoštos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Kruopščiai nuplaukite salotų lapus ir nusausinkite. Romanines salotas pasmulkinkite. Dėkite į didelį dubenį. Ant viršaus berkite alyvuoges, granatų sėklas, bolivines balandas, plonais griežinėliais pjaustytą rausvąjį svogūną.
2.
Dėkite ožkos sūrio gabalėlius ir keletą kaparėlių.
3.
Suplakite balzamiko actą su alyvuogių aliejumi (santykiu 1:2) iki vientiso, tiršto padažo. Apšlakstykite salotas padažu ir pabarstykite druska bei pipirais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
užkandžiai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital