Salotos su obuoliais ir Camembetr’o sūriu

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 18)
Salotos su obuoliais ir Camembetr’o sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g salotų
1,5 citrinos
2 raudoni obuoliai
250 g nepernokusio “Camembert” sūrio
Marinatui:
druskos
šviežiai maltų pipirų
cukraus
2 šaukštai saulėgrąžų aliejaus
2 šaukštai graikinių riešutų aliejaus
50 g graikinių riešutų kremo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Salotas išskirstyti, nuplauti ir nusausinti. Citriną nuplauti karštu vandeniu. Plonai nutarkuoti žievelę ir išspausti sultis Obuolius nuplauti, supjausčius išimti sėklas. Smulkiai supjausčius iškart sumaišyti su 4 šaukštais citrinos sulčių. Camembert’o sūrį supjaustyti mažais gabalėliais. Visas salotų sudedamąsias dalis gerai išmaišyti viename inde. Marinatas: Sumaišyti citrinos žievelę, likusias citrinos sultis, druską, pipirus ir žiupsnelį cukraus. Įmaišyti abiejų rūšių aliejaus. Graikinių riešutų kremą suskaldyti. Kartu su marinatu užpirti ant salotų. Energetinė 1 porcijos vertė: apie 400 Kcal, 31 g riebalų.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital