Salotos su lašiša ir ančiuvių padažu

AUTORIUS:
Indrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Salotos su lašiša ir ančiuvių padažu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 pakelis špinatų
0.5 pakelio lašišos (Rūkyta (arba sūdyta))
1 vienetas pomidorų
6 vienetai kiaušinių ((putpėlių))
2 vienetai ančiuvių ((konservuoti))
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis garstyčių
0.5 šaukštelio medaus
0.5 vieneto žaliųjų citrinų sulčių
šiek tiek druskos
2 šaukštai aliejaus
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Padažui (5-11 ingredientai): ančiuvius sutrinti peilio ašmenimi, česnako skiltelę smulkiai sukapoti, garstyčias sumaišyti su medum, įspausti pusės laimo sultis, supilti aliejų, pagardinti druska ir pipirais ir sumaišyti iki vientisos masės.
2.
Pomidorus plonai supjaustyti pusžiedžiais, sudėti į indą su špinatais ir sumaišyti su padažu.
3.
Putpelės kiaušinius sudėti į verdantį vandenį, 1 min pavirti ir užpilti šaltu vandeniu - kad nustotų virti ir vidus dar būtų skystas.
4.
Į lėkštę sudėti špinatus su pomidorais, uždėti lašišą, kaiušinius ir patiekti su paskrudinta duona.

Skanaus :)
AUTORIUS: Indrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital