Salotos su krevetėmis ir greipfrutais

AUTORIUS:
Jadvyga
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Salotos su krevetėmis ir greipfrutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 porcijoms reikės:
500 g krevečių
1 raudonojo greipfruto
1 avokado
salotų lapų
krapų
citrinos sulčių
druskos
200 g majonezo
2 šaukštų kečupo
1 skiltelės česnako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Krevetes 5 min. apvirti pasūdytame vandenyje su krapais, citrinos sultimis, nulupti. greipfrutą nulupti, nuvalyti plėveles, supjaustyti riekelėmis. Avokadą nuvalyti, išimti kaulą, supjaustyti riekelėmis. Pašlakstyti citrinos sultimis. Lėkštę iškloti salotų lapais, ant jų išdėstyti krevetes, avokadus, greipfrutą. Paruošti padažą: gerai sumaišyti majonezą, kečupą, pertrintą česnaką. Supilti į padažinę ir patiekti šalia salotų (arba užpilti ant salotų ir neišmaišyti). Skanaus!
AUTORIUS: Jadvyga
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital