Salotos su kiaušiniais ir krevetėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Salotos su kiaušiniais ir krevetėmis
Autorius apie receptą: Šios salotos - tai kažkas panašaus į visiems pažįstamas Cezario salotas, bet padažas ne toks, kaip tradicinių, o duona patiekta šalia. Be to, dėjau špinatų, todėl Cezario Šios salotos - tai kažkas panašaus į visiems pažįstamas Cezario salotas, bet padažas ne toks, kaip tradicinių, o duona patiekta šalia. Be to, dėjau špinatų, todėl Cezario salotomis jų nevadinu. Vietoje putpelių kiaušinių puikiai tinka vištų. Krevetės nebūtinos, nors labai skanu. Galite jas keisti vištiena, lašiša, bet gerai ir be jų, nes esmė - padaže. (...daugiau) Ieva, Dar kąsnelį
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 vienetai putpelės kiaušinių (virtų)
0.5 vieneto avokadų (minkštimo)
10 vienetų vyšninių pomidorų
10 vienetų krevečių be kevalo
2 saujos špinatų
2 saujos salotų
1 sauja kietojo sūrio (tarkuoto)
2 skiltelės česnako
1 šaukštas citrinų sulčių
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskoninių žolelių
4 riekelės duonos (paskrudintų, patiekinat)
2 šaukštai alyvuogių aliejaus (kepimui)
Padažui:
4 šaukštai jogurto, natūralaus
1 sauja kietojo sūrio (tarkuoto)
1 vienetas džiovinti pomidorai aliejuje
1 šaukštelis dižono garstyčių grūdeliais
2 žiupsneliai maltų juodųjų pipirų
2 žiupsneliai druskos
2 žiupsneliai prieskoninių žolelių ( Viduržemio jūros ar kitų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Avokado minštimą supjaustykite riekelėmis, pomidorus ir kiaušinius perpjaukite per pusę.
2.
Į lėkštes sudėkite salotų ir špinatų lapelius, pjaustytą avokadą, per pusę perpjautus pomidoriukus ir kiaušinius. Apibarstykite 1 sauja tarkuoto kietojo sūrio.
3.
Paruoškite padažą. Sutrinkite smulkintuvu jogurtą, džiovintą pomidorą, garstyčias ir 1 saują tarkuoto kietojo sūrio iki vientisos konsistencijos masės. Pagardinkite druska, juodaisiais pipirais ir prieskoniais.
4.
Česnako skilteles perpjaukite per pusę ir paspauskite.
5.
Alyvuogių aliejuje nedidelėje kaitroje apkepkite česnako skilteles. Krevetes apibarstykite prieskoniais, druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis. Padidinkite kaitrą ir sudėkite krevetes. Kepkite 2-3 min.
6.
Į salotas sudėkite krevetes ir sumaišykite su padažu. Tiekite su paskrudinta duona.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital