Salotos su keptomis kepenėlėmis

AUTORIUS:
Dalia
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 24)
Salotos su keptomis kepenėlėmis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Salotoms:
300 g vištienos kepenų
12-15 vyšninių pomidorų
Salotų
Padažui:
3 šaukštai augalinio aliejaus
1 šaukštas acto ar citrinos sulčių
2 skiltelės česnako
Druskos
Pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenėles supjaustykite ir apibarstykite prieskoniais.
Kepkite įkaitintame aliejuje apie 15 minučių.
Pomidorus perpjaukite per pusę.
Ant salotų sudėkite kepenėles ir pomidorus.
Apipilkite skaniu ir paprastu česnakiniu aliejaus ir citrinos sulčių padažu.
Skanaus!
AUTORIUS: Dalia
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital