Salotos su grill steiku ir grill arbūzu

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Salotos su grill steiku ir grill arbūzu
Salotos su grill steiku ir grill arbūzu
Salotos su grill steiku ir grill arbūzu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 vienetas arbūzo
2 vienetai jautienos didkepsnių (kumpio, naudojome „Feel the Beef“)
1 sauja vyšninių pomidorų
100 gramų fetos sūrio
2 saujos gražgarsčių
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 šaukštai balzaminio acto
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal poreikį druskos
pagal poreikį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruošiame grilį kepimui. Kambario temperatūros jautieną kepame po 3 minutes iš abiejų pusių uždarytame 250 laipsnių grilyje. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą – vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C.
2.
Išėmę mėsą iš grilio pabarstome druska ir pipirais, leidžiame pailsėti 5–10 min., tuomet supjaustome juostelėmis.
3.
Arbūzo riekeles kepame ant grilio po kelias minutes iš abiejų pusių, kol lengvai apskrunda.
4.
Į lėkštes dėliojame gražgarstes, jautienos juosteles, apkepto arbūzo riekeles, pjaustytus pomidoriukus, raudonąjį svogūną ir viską pabarstome feta.
5.
Salotas pašlakstome balzaminiu actu, alyvuogių aliejumi ir pagardiname druska bei pipirais.
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital