Salotos su grill steiku ir grill arbūzu

AUTORIUS:
Feel the beef,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Salotos su grill steiku ir grill arbūzu
Salotos su grill steiku ir grill arbūzu
Salotos su grill steiku ir grill arbūzu
Salotos su grill steiku ir grill arbūzu
Salotos su grill steiku ir grill arbūzu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai jautienos didkepsnių (naudojome „Feel the Beef“ jautienos kumpio didkepsnius)
100 gramų fetos sūrio
1 sauja vyšninių pomidorų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
2 šaukštai balzaminio acto
pagal skonį gražgarsčių
pagal skonį arbūzo
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruošiame grilį kepimui. Kambario temperatūros jautieną kepame po 3 minutes iš abiejų pusių uždarytame 250 laipsnių grilyje. Jeigu turite, naudokite mėsos termometrą – vidutiniškai iškeptos jautienos vidinė temperatūra bus apie 57 °C.
2.
Išėmę mėsą iš grilio pabarstome druska ir pipirais, leidžiame pailsėti 5–10 min., tuomet supjaustome juostelėmis.
3.
Arbūzo riekeles kepame ant grilio po kelias minutes iš abiejų pusių, kol lengvai apskrunda.
4.
Į lėkštes dėliojame gražgarstes, jautienos juosteles, apkepto arbūzo riekeles, pjaustytus pomidoriukus, raudonąjį svogūną ir viską pabarstome feta.
5.
Salotas pašlakstome balzaminiu actu, alyvuogių aliejumi ir pagardiname druska bei pipirais.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
AUTORIUS: Feel the beef
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital