Salotos prie alaus

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Salotos prie alaus
Salotos prie alaus
Salotos prie alaus
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g dešrelių (vytintų)
100 g sūrio "Džiūgas"
200 g žirnelių, virtų
Alyvuogių aliejaus
Majonezo
Druskos
Pipirų
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Dešreles supjaustyti griežinėliais. Sūrį sulaužyti. Virtus, dar karštus žirnelius, nuplauti šaltu vandeniu. Leisti visam vandeniui nuvarvėti. Sumaišyti visus ingredientus. Gardinti druska, pipirais. Pusę salotų patiekti su aliejumi, pusę - su majonezu.

AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital