Salotos „Pancanella“

AUTORIUS:
Ginte
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 46)
Salotos „Pancanella“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
3 riekės skrudintos duonos
0,5 raudonos paprikos
1 geltona paprika
1 vidutinio dydžio agurkas
5 pomidorai
1 stiebas salierų
1 nedidelis raudonas svogūnas
2 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 šaukštas balzaminio acto
Druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų pagal skonį
1 šaukštas kapotų bazilikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kubeliais supjaustykite duoną ir daržoves.
Viską sumaišykite su aliejumi, actu, prieskoniais ir žalumynais.
AUTORIUS: Ginte
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital