Salotos „Marios“

AUTORIUS:
Vida
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 49)
Salotos „Marios“
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
20 g jūros kopūstų (sausų)
4 krabų lazdelės
1 agurkas
45 g fermentinio sūrio
1 šaukštas majonezo
4 svogūno laiškai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jūros kopūstus užpilti šaltu vandeniu ir palikti bent 12 h, kad išbrinktų.
Pusę agurko supjaustyti griežinėliais, likusią dalį juostelėmis.
Krabų lazdeles smulkiai supjaustyti.
Sūrį sutarkuoti. Į lėkštę sudėti agurkų griežinėlius, jūros kopūstus, krabų lazdeles, susmulkintus agurkus, majonezą ir sūrį.
Papuošimui tinka svogūno laiškai.
AUTORIUS: Vida
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital