Salotos iš avokado, raudonojo svogūno ir feta

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Salotos iš avokado, raudonojo svogūno ir feta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
150 g salotų lapų mišinio
2 avokadai (Avokadas)
200 g feta sūrio
1 raudonasis svogūnas
225 g vyšninių pomidorų (Pomidorai)
Užpilas:
6 šaukštai alyvuogių aliejaus
1 citrina
1 šaukštas Dijon garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nutarkuoti citrinos žievelę ir išspausti sultis. Avokadus perpjauti pusiau, išimti kauliukus, supjaustyti skiltelėmis ir apšlakstyti 2 šaukštais citrinos sulčių. Svogūną nulupti ir supjaustyti plonais pusžiedžiais. Į lėkštę sudėti salotų lapus, avokadus ir svogūnus. Perpjauti pomidorus pusiau, ir sudėti į lekštę. Išmaišyti. Susmulkinti sūrį, pabarstyti ant viršaus. Užpilas: sudėti visus produktus į uždaromą indą, papurtyti ir įdėti druskos ir pipirų. Užpilti salotas paruoštu užpilu, išmaišyti ir iškart patiekti. Pagaminimo laikas: 10 min. 1 porcijoje 295 kkal, 27 g riebalų
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital