Saldžių bulvių užkandėlės su avokadu ir silke

AUTORIUS:
LaMaistas.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 16
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Saldžių bulvių užkandėlės su avokadu ir silke
Saldžių bulvių užkandėlės su avokadu ir silke
Saldžių bulvių užkandėlės su avokadu ir silke
Autorius apie receptą: Šventiška, spalvinga ir labai skani užkandėlė šventinio stalo vaišėms! Avokadus rinkitės gerai prinokusius, taip užtepėlė bus itin kremiška ir skani. Šios Šventiška, spalvinga ir labai skani užkandėlė šventinio stalo vaišėms! Avokadus rinkitės gerai prinokusius, taip užtepėlė bus itin kremiška ir skani. Šios užkandėlės labai gardžios tiek dar šiltos, tiek šaltos. (...daugiau) LaMaistas.lt
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 16
2 vienetai saldžiųjų bulvių (vidutinio dydžio)
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
Viršui:
100 gramų silkių filė (naudojome Viči tradicinę)
2 vienetai avokadų (gerai prinokusių)
2 šaukštai citrinų sulčių
15 gramų rausvųjų svogūnų (nebūtina)
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Saldžias bulves nuskuskite ir supjaustykite 5-6 mm storio griežinėliais. Juos suberkite į dubenį, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pabarstykite druska ir prieskoniais. Rankomis pavėtykite, kad griežinėliai tolygiai viskuo pasidengtų.
2.
Griežinėlius išdėliokite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 minučių, kol bulvės suminkštės.
3.
Kol kepa bulvės, šakute sutrinkite avokadą drauge su citrinų sultimis. Į visiškai vietisą tyrelę trinti nebūtina, gali likti avokado gabalėlių. Pagal skonį pagardinkite druska, įmaišykite kuo smulkiau sukapotą svogūną.
4.
Silkės file supjaustykite riekelėmis.
5.
Iškepusioms saldžioms bulvėms leiskite šiek tiek atvėsti, o tada ant kiekvienos riekelės dėkite po šaukštelį avokadų užtepėlės ir po gabalėlį silkės.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital