Trinta saldžių bulvių sriuba su grietinėle

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Trinta saldžių bulvių sriuba su grietinėle
Autorius apie receptą: Puikiai sušildys šaltais rudens vakarais. Puikiai sušildys šaltais rudens vakarais. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų saldžiųjų bulvių
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
100 gramų bulvių
100 gramų svogūnų
50 gramų sviesto
5 gramai malto muskato
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1.5 litro vandens
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Svogūnus smulkiai supjaustome. Saldžiąsias bulves ir bulves supjaustome nedideliais gabalėliais.
2.
Keptuvėje, ištirpiname sviestą, apkepiname svogūnus, kol gražiai apskrus. Sudedame bulves. Viskas, maišant, pakepinama dar apie 5-7 minutes. Tada supilamas vanduo ir verdama apie 15-20 minučių. Supilama grietinėlė ir viskas paverdama dar 5 minutes.
3.
Išvirusi sriuba sutrinama elektriniu trintuvu iki glotnios konsistencijos. Gardiname druska, pipirais ir maltu muskatu.
4.
Patiekiant, sriubą galima pagardinti įvairiomis daržovėmis ir sėklomis.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital