Saldžių aitriųjų paprikų skonio traškučiai su azijietiška gvakamole

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Saldžių aitriųjų paprikų skonio traškučiai su azijietiška gvakamole
Autorius apie receptą: Azijos virtuvės įkvėpta gvakamolė, kurią siūlome patiekti su riboto leidimo saldžiųjų paprikų skonio kukurūziniais traškučiais. Azijos virtuvės įkvėpta gvakamolė, kurią siūlome patiekti su riboto leidimo saldžiųjų paprikų skonio kukurūziniais traškučiais. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
185 gramai kukurūzų traškučių (naudojome Santa Maria Saldžių aitriųjų paprikų skonio)
3 vienetai pomidorų
2 vienetai avokadų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 skiltelė česnako
0.5 vieneto žaliųjų citrinų (išspaustų sulčių)
0.5 vieneto aitriosios paprikos
3 šaukšteliai sezamo sėklų
3 šaukšteliai sojos
2 šaukšteliai sezamų aliejaus
pagal skonį kalendros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Karštoje ir sausoje keptuvėje paskrudinkite sezamo sėklas.
2.
Naudodami šakutę dubenyje sutrinkite avokadus.
3.
Susmulkinkite svogūną, česnaką, pomidorus ir raudoną aitriąją papriką. Suberkite į sutrintą avokado masę ir sumaišykite. Pilkite žaliosios citrinos sultis, sezamų aliejų, sojų padažą ir skrudintų sezamų sėklas (pusę šaukštelio palikite patiekti).
4.
Sumaišykite visus ingredientus, užbarstykite likusiomis sezamų sėklomis ir patiekite su kukurūzų traškučiais.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital