Saldžiosios paprikos įdarytos karpiu ir pomidorais

AUTORIUS:
Gian Luca Demarco
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Saldžiosios paprikos įdarytos karpiu ir pomidorais
Saldžiosios paprikos įdarytos karpiu ir pomidorais
Saldžiosios paprikos įdarytos karpiu ir pomidorais
Saldžiosios paprikos įdarytos karpiu ir pomidorais
Saldžiosios paprikos įdarytos karpiu ir pomidorais
Autorius apie receptą: Puikus skonių derinys - paprika, karpis ir pomidorai. Paruošimas ilgai neužtruks, o spalvingo patiekalo skonis sužavės visus daržovių ir žuvies mėgėjus. Riešutai puikiai Puikus skonių derinys - paprika, karpis ir pomidorai. Paruošimas ilgai neužtruks, o spalvingo patiekalo skonis sužavės visus daržovių ir žuvies mėgėjus. Riešutai puikiai tinka norint išryškinti karpio skonį. (...daugiau) Gian Luca Demarco
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai karpio filė
2 vienetai saldžiosios paprikos (pailgų)
2 skiltelės česnako
1 sauja vyšninių pomidorų
1 saujelė riešutų ir uogų mišinys
50 gramų sviesto
1 vienetas rausvųjų svogūnų
pagal skonį sojos
pagal poreikį smidrų
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Paruošiame šiltas salotas: apkepiname gabalėliais pjaustytus smidrus ir raudonąjį svogūną. Atidedame į šalį.
2.
Įpjauname saldžiąsias paprikas ir kelias minutes kepame keptuvėje su alyvuogių aliejumi.
3.
Ištraukus paprikas, dedame gabalėlį sviesto, įpilame šlakelį aliejaus ir dedame skiltelę česnako.
4.
Į įkaitusią keptuvę sudedame gabalėliais supjaustytą karpio file. Kepame iš abiejų pusių po 2 minutes. Susmulkiname pomidorus ir riešutus, beriame į keptuvę šalia karpio. Kai pomidorai išleidžia sultis, pilame šlakelį sojos ir išjungiame kaitrą.
5.
Apkepintas paprikas įdarome karpio ir pomidorų mišiniu, papuošiame skrudintais riešutais bei smidrų ir svogūnų salotomis.
AUTORIUS: Gian Luca Demarco
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital