Saldžios kakavinės bulvytės kaip vaikystėje

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 32
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Šokoladiniai pyragaičiai bulvytės
Šokoladiniai pyragaičiai bulvytės
Šokoladiniai pyragaičiai bulvytės
Šokoladiniai pyragaičiai bulvytės
Šokoladiniai pyragaičiai bulvytės
Autorius apie receptą: Visi paragavę klausia šių skanėstų recepto. Jas gaminu pagal receptą iš Sonatinos tinklaraščio , tik jį Visi paragavę klausia šių skanėstų recepto. Jas gaminu pagal receptą iš Sonatinos tinklaraščio , tik jį šiek tiek pakoregavau pagal save. Skaniausios šios bulvytės pavyksta su Joniškio biskvitu (perku Norfoje, pridėjau jo nuotrauką prie recepto), nes jis labai minkštas, kvapnus ir gerai trupa. Arba galima išsikepti naminio biskvito. Sirupą aš paprastai naudoju šokoladinį su romo prieskoniu (pridėjau nuotrauką prie recepto), dar esu gaminusi su karameliniu ir su klevų sirupu. Alkoholis bulvytėms geriausiai tinka romas arba geresnis brendis (tipo J.P Chenet). (...daugiau) Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 32
700 gramų biskvito (pirktinio arba naminio)
400 gramų kondensuoto pieno, saldinto
200 gramų sviesto
8 šaukštai sirupo (tinka šokoladinis, karamelinis, klevų ar kitoks)
7 šaukštai kakavos
7 šaukštai romo (arba kokybiško brendžio)
šiek tiek pabarstukų (apvoliojimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Biskvitą rankomis sutrupinti iki smulkių trupinukų.
2.
Kambario temperatūros sviestą elektriniu plakikliu išsukti su kondensuotu pienu, kakava, sirupu ir romu.
3.
Į gautą kremą įmaišyti sutrupintą biskvitą ir viską išmaišyti. Masė turi būti tvirta ir lengvai formą laikanti.
4.
Rankomis formuoti teniso kamuoliuko dydžio bulvytes, jas galima apvolioti pabarstukuose arba kakavoje, sumaišytoje su cukraus pudra. Arba gaminimo pradžioje pasilikti šiek tiek sutrupinto biskvito ir apvolioti trupiniuose. Bulvytes dėti į šaldytuvą bent kelioms valandoms, arba per naktį.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
bobute
2017-09-01 15:27
Mano vaikysteje tokiu nebuvo... ATSAKYTI
Vilija
2017-09-01 15:49
Manau budavo, tik kitokios formos, tokios pailgos ir kakava apibarstytos :) Cia receptuke ju isvaizda pamoderninta, bet receptas labai panasus i autentiska :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital