Saldžios eglutės (3 vnt.)

AUTORIUS:
Jūratė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 50)
Saldžios eglutės (3 vnt.)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Kepimo popieriaus
7 skirtingų dydžių žvaigždučių formelių
300 g kvietinių miltų
100 g cukraus
1 pak. Dr.Oetker Finesse (citrinų žievelių)
Natūralaus apelsinų žievelių aromato
1 kiaušinio
150 g minkšto sviesto arba margarino
Dr.Oetker balto cukrinio pieštuko
Dr. Oetker pabarstukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Įkaitinkite orkaitę iki 180 ˚C. Išklokite formą kepimo popieriumi. Miltus suberkite į dubenį, sudėkite likusius ingredientus ir viską maišykite plaktuvu iki vientisos masės. Pabarstykite stalą miltais ir
iškočiokite 0,5 cm storio tešlos lakštą. Iškočioję - išspauskite po 9 vnt. kiekvieno dydžio žvaigždučių ir sudėkite jas į kepimo formą.
Išspauskite dar 3 mažiausias žvaigždutes ir peiliu nupjaukite du jų smaigalius (trys likę smaigailiai pasitarnaus kaip eglutės viršūnė). Iš likusios tešlos išspauskite bet kurias žvaigždutes. Kepkite orkaitės viduryje apie 8 min. Iškepusias žvaigždutes palikite atvėsti. Atitinkamai po 3 vienodo dydžio žvaigždutes (mažėjimo tvarka) klijuokite vieną ant kitos, tepdami baltu cukraus pieštuku. Galiausiai trijų smaigalių žvaigždutę užklijuokite ant eglutės viršaus. Palikite vienai valandai džiūti.
Cukraus pieštuku vingiuodami iš apačios į viršų papuoškite eglutę. Priklijuokite dekoratyvinius perlus ir kitus pabarstukus. Palikite eglutę džiūti. - Saldi eglutė tinkama vartoti apie 2 savaites.
- Supakavus į skaidrią plėvelę eglutė tampa puikia dovana!
AUTORIUS: Jūratė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital