Saldžiarūgštis jautienos troškinys

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Saldžiarūgštis jautienos troškinys
Autorius apie receptą: Derinys super geras. Saldžiarūgštis troškinys, tirpstanti burnoje jautiena. Derinys super geras. Saldžiarūgštis troškinys, tirpstanti burnoje jautiena. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
600 gramų jautienos
400 gramų saldžiųjų bulvių
1 vienetas salierių
300 mililitrų obuolių sulčių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
7 šaukštai sojos
2 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas vorčesterio padažo
3 vienetai lauro lapų
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Mėsą supjaustykite mažais gabaliukais, pabarstykite pipirais ir miltais.
2.
Į puodą pilkite porą šaukštų aliejaus ir per keletą kartų apkepinkite mėsą. Svarbu, kad bent pusė mėsos gražiai apskrustų, tai tikrai svarbu.
3.
Svogūną ir morką supjaustykite ir dėkite prie mėsos. Truputį apkepkite. Supilkite sojos ir vorčesterio padažus, obuolių sultis, berkite lauro lapus ir pipirus. Uždenkite, troškinkite apie pusantros valandos ant nedidelės ugnies, bet tiks ir ilgiau – kuo ilgiau, tuo geriau.
4.
Saldžias bulves, salierą supjaustykite šiaudeliais. Sudėkite daržovės į puodą su mėsa ir troškinkite dar pusvalandį.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital