Saldžiarūgštis antienos troškinys

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Saldžiarūgštis antienos troškinys
Saldžiarūgštis antienos troškinys
Saldžiarūgštis antienos troškinys
Saldžiarūgštis antienos troškinys
Saldžiarūgštis antienos troškinys
Saldžiarūgštis antienos troškinys
Autorius apie receptą: Dažniausiai gaminami patiekalai šeimai pietums, vėsiais rudens vakarais tikriausiai ir yra troškiniai. Jie tikrai turi šildančių savybių. Prie paukštienos patiekalų aš Dažniausiai gaminami patiekalai šeimai pietums, vėsiais rudens vakarais tikriausiai ir yra troškiniai. Jie tikrai turi šildančių savybių. Prie paukštienos patiekalų aš visada mėgstu paruošti ryžius, nes su jais man mėsytė būna visada skaniausia. O šiandienos antienos troškinys, toks lengvai pikantiškas su apelsino sultimis ir saldžiarūgščiu padažu. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
350 gramų ančių kulšelės (mėsos be kaulų)
1 vienetas morkų
1 vienetas apelsinų
0.5 vieneto svogūnų
1 šaukštas miltų
1 šaukštas saldžiarūgščio padažo
1 žiupsnelis pipirų
pagal skonį druskos
1 šlakelis aliejaus (kepimui)
Garnyrui:
6 šaukštai ryžių
1 sauja šaldytų žirnelių
1 šaukštas sviesto
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Antienos mėsą pabarstome druska ir pipirais.
2.
Ryžius užkaičiame virti su žiupsniu druskos.
3.
Antienos kulšelių mėsą apvoliojame miltuose ir apkepame gerai įkaitintame aliejuje, kol mėsa gerai apskrus. Svogūną pasmulkiname, morką supjaustome griežinėliais. Daržoves dedame į keptuvę prie antienos ir šiek tiek pakepiname. Įspaudžiame aplesino sultis ir dedame padažą. Patroškiname apie 15 min.
4.
Kitoje keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame išvirtus ryžius, pakepiname pora minučių. Suberiame žirnelius. Pakaitiname ryžius, kol žirneliai sušils. Antienos troškinį valgome su ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital