Saldžiarūgštė vištiena su mangais

AUTORIUS:
Eglė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Saldžiarūgštė vištiena su mangais
Autorius apie receptą: Šis receptas yra vienas iš mano mėgstamiausių - puikiai suderinti skoniai leidžia pasijusti lyg restorane, o svarbiausia, kad patiekalas greitai pagaminamas. Šis receptas yra vienas iš mano mėgstamiausių - puikiai suderinti skoniai leidžia pasijusti lyg restorane, o svarbiausia, kad patiekalas greitai pagaminamas. Eglė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai vištienos filė
Apvoliojimui:
2 vienetai kiaušinių
10 šaukštų kvietinių miltų
3 šaukštai krakmolo
0.5 šaukštelio druskos
0.5 šaukštelio maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio kario prieskonių
0.5 šaukštelio saldžiosios paprikos miltelių
Padažui:
1 vienetas mango vaisiaus (sunokusio)
1 vienetas paprikos
5 šaukštai pomidorų padažo
4 šaukštai sojos
3 šaukštai saldaus aitriųjų paprikų padažo
2 šaukštai medaus
2 šaukštai cukraus
1 šaukštas ryžių acto (tinka ir baltojo vyno actas)
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supjaustyti vištieną vieno kąsnio gabaliukais.
2.
Viename inde išplakti kiaušinį, kitame sumaišyti miltus, druską, pipirus, saldžiosios paprikos ir kario prieskonius, į trečią suberti krakmolą.
3.
Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų.
4.
Vištienos gabaliukus apvolioti krakmole, tada merkti į kiaušinio plakinį bei apvolioti miltuose su prieskoniais. Kepti aliejuje 5-6 min, kol gražiai paruduos.
5.
Padažui supjaustyti papriką. Mangą nulupkite ir supjaustykite mažais gabaliukais arba sutrinkite, priklauso kaip patinka.
6.
Keptuvėje su aliejumi apkepti papriką. Supilti pomidorų bei saldų aitriųjų paprikų padažus, sudėti medų, supilti soją bei ryžių actą, suberti cukrų. Kai padažas pradės burbuliuoti, įmaišyti mangą bei vištienos gabaliukus ir pavirti dar porą minučių.
7.
Pateikti su virtais ryžiais bei svogūnų laiškais arba kitu norimu garnyru. Skanaus!
AUTORIUS: Eglė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital