Saldžiarūgštė vištiena su daržovėmis ir sojų pupelių daigais

AUTORIUS:
Justė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Saldžiarūgštė vištiena su daržovėmis ir sojų pupelių daigais
Saldžiarūgštė vištiena su daržovėmis ir sojų pupelių daigais
Saldžiarūgštė vištiena su daržovėmis ir sojų pupelių daigais
Saldžiarūgštė vištiena su daržovėmis ir sojų pupelių daigais
Autorius apie receptą: Labai skaniai ir paprastai pasigaminamas patiekalas, kurio užteks ne vienam pavalgymui. Labai skaniai ir paprastai pasigaminamas patiekalas, kurio užteks ne vienam pavalgymui. Justė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų vištienos
0.5 vieneto moliūgų (naudojau sviestinį)
400 gramų sojų pupelių daigų
250 gramų ryžių
2 vienetai paprikos
2 vienetai svogūnų
2 vienetai morkų
4 šaukštai kiniško saldžiarūgščio padažo
2 skiltelės česnako
pagal skonį prieskonių (ar pipirų)
pagal skonį druskos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Supjaustykite vištieną gabaliukais ir kepkite atskiroje keptuvėje įkaitintame aliejuje. Šiek tiek pasūdykite, uždėkite mėgstamų prieskonių ar pipirų.
2.
Išvirkite mėgstamų ryžių garnyrui.
3.
Prieš pradedant kepti ir troškinti daržoves, pasiruoškite didžiąją dalį ingredientų: smulkiai supjaustykite svogūną, česnaką, susmulkinkite morkas ir paprikas juostelėmis, moliūgą nedideliais gabaliukais.
4.
Uždėkite kepti svogūną gilioje keptuvėje arba troškinimo puode. Kepkite, kol šiek tiek patamsės, tuomet dėkite morkas, sumaišykite ir dar pakepkite kelias minutes, kol morkos šiek tiek paminkštės. Sudėkite moliūgą, vėl sumaišykite, uždenkite puodą/keptuvę. Kelias minutes pakepkite.
5.
Kol kepa daržovės, pasmulkinkite sojų pupelių daigus. Dėkite sojų pupelių daigus į puodą/keptuvę. Skystį nuo sojų pupelių geriau šiek tiek arba visai nupilti į kriauklę, kitaip bus per daug skysta. Sudėkite ir paprikas, šiek tiek vėliau vištieną. Viską išmaišykite ir leiskite pasitroškinti. Jeigu skysčio per daug, palikite dangtį atidengtą, kad šiek tiek nugaruotų.
6.
Kepkite tol, kol visos daržovės suminkštės. Pasistenkite netroškinti per daug. Kol troškinasi, supilkite saldžiarūgštį padažą, įdėkite druskos, pipirų, jeigu mėgstate aštriau, įdėkite aitriosios paprikos prieskonių. Viską išmaišykite.
7.
Kai viskas išsitroškins, patiekite patiekalą kartu su išvirtais ryžiais. Skanaus!
AUTORIUS: Justė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital