Saldžiarūgštė vištiena gua – bao

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Saldžiarūgštė vištiena gua – bao
Saldžiarūgštė vištiena gua – bao
Saldžiarūgštė vištiena gua – bao
Autorius apie receptą: Saldžiarūgštė vištiena yra viena mūsų mėgiamiausių. Patinka tas skonių žaismas. Ypatingai mano didžioji mergina yra pamėgusi Azijos virtuvę. Jei saldžiarūgštė Saldžiarūgštė vištiena yra viena mūsų mėgiamiausių. Patinka tas skonių žaismas. Ypatingai mano didžioji mergina yra pamėgusi Azijos virtuvę. Jei saldžiarūgštė vištiena pietums, tai jai šventė namuose. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 gramų vištienos filė
2 šaukštai kukurūzų krakmolo
Marinatui:
1 šaukštas medaus
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštelis ryžių acto
0.5 šaukštelio malto imbiero
Padažui:
3 šaukštai sojos padažo
3 šaukštai vandens
1 šaukštas ryžių acto
1 šaukštas kukurūzų krakmolo
2 šaukšteliai rudojo cukraus
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Marinatui sumaišome medų, sojos padažą, ryžių actą ir maltą imbierą.
2.
Vištienos filė supjaustome kąsnio dydžio gabalėliais. Užpilame marinatu ir pamarinuojame apie 30 min.
3.
Apvoliojame kukurūzų krakmole. Man patinka vištieną sudėti į maišiuką, užberti krakmolu, į jį pripūsti oro, užrišti ir gerai pakratyti. Tada vištiena tolygiai pasidengia krakmolu.
4.
Gabalėlius apkepame aliejuje. Jeigu vištienos daug, o keptuvė nedidelė, kepame per kelis kartus, kad būtų vienas sluoksnis vištienos keptuvėje.
5.
Padažui kitoje keptuvėje sumaišome sojos padažą, actą, vandenį, krakmolą, cukrų. Paverdame, maišant, kad pradėtų tirštėti. Suberiame vištienos gabalėlius. Išmaišome ir pakaitiname, kad skoniai susidraugautų. Pabarstome sezamo sėklomis.
6.
Valgome su ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital