Saldžiarūgštė kiauliena tailandietiškai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 82)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 82)
Saldžiarūgštė kiauliena tailandietiškai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
350 g liesos kiaulienos
2 šaukštai aliejaus
4 skiltelės česnako, smulkiai supjaustytos
1 nedidelis svogūnas
2 šaukštai žuvies padažo
1 šaukštas cukraus
1 raudona paprika, supjaustyta kubeliais
0,5 agurko, iš jo išpjauti sėklas ir supjaustyti juostelėmis
2 pomidorai, supjaustyti skiltelėmis
115 g ananaso, supjaustyto nedideliais gabaliukais
maltų juodųjų pipirų
svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
1. Kiaulieną supjaustyti plonomis juostelėmis. Inde "Vok" arba didelėje keptuvėje įkaitint aliejų. 2. Jame apkepinti česnaką iki auksinės spalvos. Į keptuvę sudėti kiaulieną ir kepti toliau 4-5 minutes. Įdėti svogūną. 3. Į keptuvę supilti žuvies padažą ir supilti cukrų bei maltus juoduosius pipirus. Viską sumaišyti ir kepti dar 3-4 minutes, iki kiauliena iškeps. 4. Į keptuvę sudėti likusias daržoves, ananasą ir svogūnų laiškus. Jei reikia, įpilkite kelis šaukštus vandens. Viską kepti dar 3-4 minutes. Patiekalą pateikti karštą, papuošus petražolių lapeliais ir svogūnų laiškais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital