Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Saldžiarūgštė kiauliena su daržovėmis
Autorius apie receptą: Šeimai šventinius pietus pagamino mūsų ketvirtokė. Jai patinka valgyti ir ruošti tokį daug skonių turintį maistą. Šeimai šventinius pietus pagamino mūsų ketvirtokė. Jai patinka valgyti ir ruošti tokį daug skonių turintį maistą. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų kiaulienos sprandinės
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
1 šaukštelis saldžiosios paprikos miltelių
pagal skonį druskos
Apvoliojimui:
pagal poreikį kukurūzų miltų
Kepimui:
1 šlakelis aliejaus
Padažui:
2 vienetai morkų
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 sauja šparaginių pupelių
100 mililitrų vandens
2 šaukštai saldžiarūgščio padažo
1 šaukštas sviesto
1 šaukštas rudojo cukraus
1 šaukštas kukurūzų miltų
1 šaukštas sojos padažo
1 šaukštas pomidorų pastos
1 šaukštelis imbiero (tarkuoto)
1 šlakelis citrinų sulčių
1 šlakelis čili padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sprandinę supjaustome nedideliais kąsnio dydžio gabalėliais. Pabarstome druska, pipirais, paprikos milteliais.
2.
Apvoliojame kukurūzų miltuose ir apkepame aliejuje, kad mėsa gražiai apskrustų.
3.
Morkas supjaustome griežinėliais, svogūną smulkiais kubeliais, šparagines pupeles padaliname į kelias dalis.
4.
Keptuvėje ištirpiname sviestą. Suberiame daržoves ir pakepiname, kol šios šiek tiek suminkštės, tačiau liks traškios. Pabarstome ruduoju cukrumi, pakaitiname, kol jis ištirps. Sudedame pomidorų pastą, čili, saldžiarūgštį ir sojos padažus.
5.
Vandenyje ištirpiname kukurūzų miltus ir supilame į keptuvę, gerai išmaišome. Pakaitiname, kol padažas sutirštės. Įspaudžiame citrinos sulčių. Sudedame kiaulieną. Gerai išmaišome.
6.
Valgome su ryžiais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
helovinas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital