Saldžiarūgščiai marinuoti žiediniai kopūstai su ciberžole

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Nuotrauka ir video Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Autorius apie receptą: Šis žiedinių kopūstų marinavimo receptas yra be galo paprastas, tačiau daržovės pavyksta itin traškios, maloniai saldžiarūgštės ir labai spalvingos. Beje, ciberžolė Šis žiedinių kopūstų marinavimo receptas yra be galo paprastas, tačiau daržovės pavyksta itin traškios, maloniai saldžiarūgštės ir labai spalvingos. Beje, ciberžolė konservams suteikia ne tik spalvą. Kadangi ji turi antiseptinių savybių, šie konservai laikosi itin gerai ne tik rūsyje, bet ir namų spintelėje. (...daugiau) Renata, Kūmutes Virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
pagal poreikį žiedinių kopūstų (kiek telpa į stiklainius)
šiek tiek ciberžolės
Marinatui:
1 litras vandens
150 mililitrų obuolių acto
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas druskos
šiek tiek prieskonių konservavimui
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Žiedinį kopūstą švariai nuplaunu. Nuo koto nupjaustau žiedynus. Reikėtų, kad jie būtų kuo smulkesni kaip parodyta video - tada karštis geriau persigers ir konservai puikiai laikysis per žiemą.
2.
Į pusės litro stiklainius beriu po arbatinį šaukštelį ciberžolės. Negrūsdama dedu kopūsto žiedynus pripildydama stiklainį iki viršaus.
3.
Marinatui į puodą pilu vandenį ir actą, beriu druską, cukrų ir žiupsnį džiovinto prieskonių konservavimui mišinio. Kaitinu iki užverda.
4.
Karštu ką tik užvirusiu marinatu užpilu žiedinius kopūstus. Sandariai užsuku švariais hermetiniais dangteliais.
5.
Stiklainius šiek tiek pavartau, kad ciberžolė nudažytų visą marinatą, o tada statau dangteliu žemyn, apkloju pledu ar storesniu rankšluosčiu ir palieku per naktį visiškai atvėsti.
Ingredientų kainas tikrink akcijų leidiniuose - akcijos.lt. Daugiau >>
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
sriubos
troškiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital